"Гіперлуп, бл*!": У мережі показали "туалети-гнізда" у поїздах "Укрзалізниці" (фото)

Навряд чи українців на цьому сумному тлі потішить те, що тимчасовий голова правління УЗ буде отримувати понад 3 млн. гривень на місяць.

Євген Кравцов. Фото: УНІАН.

Тільки вчора українців шокувала новина про те, що тимчасово виконуючий обов'язки голови правління ВАТ "Укрзалізниці" Євген Кравцов буде отримувати щомісячний посадовий оклад в сумі 500,2 тис. гривень, а з усіма доплатами і преміями - до 3,1. Журналісти підрахували, що, відповідно до умов трудового договору, Кравцов буде виконувати обов'язки голови правління УЗ, за що отримує ще 714,6 тис. гривень на місяць, передають Патріоти України.

За рік Кравцов зможе заробити більше 37,5 млн гривень, або понад 3,1 млн гривень на місяць (щомісячний оклад 500,2 тис. гривень * 12 місяців, винагороду за виконання обов'язків голови правління 714,6 тис. гривень * 12 місяців, 4 квартальних премії по три місячних окладу (4*3 *500,2 тис. гривень), 1 річна премія в розмірі 24 окладів (500,2 тис. гривень * 24), матеріальну винагороду за ефективне управління майном УЗ в розмірі 10 окладів ( 500,2 тис. гривень * 10)).

А тим часом в Мережі показали жахливу конструкцію одного з туалетів в українських поїздах. Так користувачі спостерігали справжній туалет-гніздо, який стоїть на великому квадратному кубі встик з умивальником. Фото показав відомий художник Андрій Єрмоленко в соцмережі. "Вибачте, але це триндець, нужник у поїзді, ні, ну для чоловіків ще півбіди, а як жінки, в якій позі повинні на нього ходити? Я б ходив у раковину! Але чому, чому і тут діра у всесвіт? Гіперлуп, бля! PS: але туалети чистенькі, і обслуговування в поїзді хороше! У мене питання до конструкції!" - написав він.


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...