2016 рік приніс Росії різке знецінення нафти

​Середня ціна на нафту Urals впала більш ніж на $16 в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Російська нафта продовжує знецінюватися. Фото: glavnoe.ua.

Середня ціна російської нафти марки Urals за підсумками торгів січня - серпня 2016 року знизилася в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року, більш ніж на $16 - до $39,36 за барель. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тим часом, в січні - серпні 2015 року середня ціна на нафту Urals, за даними відомства, становила $55,43 за барель.

У той же час, як інформує портал Bloomberg, вчора ціна бареля європейської нафти сорту Brent, з продажами в листопаді, незначно знизилася і зараз «бочка» продається на рівні $46,82 за барель (на лондонській біржі ICE Futures Europe).

Американська нафта марки WTI (West Texas Intermediate), з поставками в жовтні, вчора подорожчала на 38 центів за барель - до $45,08 за «бочку» на Нью-Йоркській товарній біржі.

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...