"А кушать-то хочется": У Криму суттєво подорожчали продукти

Найбільше піднялися ціни на крупи, м'ясо, фрукти і овочі.

В Криму виросли ціни на продукти. Фото: DT.ua.

Життя в анексованих регіонах не таке солодке, як співають пропагандисти - в Севастополі за минулий тиждень піднялися ціни на продукти. В основному, дорожчали крупи, м'ясо, фрукти і овочі, пишуть Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Найбільше зросли ціни на фрукти та овочі, які вирощуються в теплицях. Причина банальна - зростання витрат на виробництво власників тепличних господарств. На чверть колишньої ціни подорожчали томати, на третину - огірки, а до ціннику на перець і зовсім додали половину вартості. Також зросли ціни на м'ясо та крупи. А ось вартість риби та хлібобулочних виробів залишається колишньою.

Підконтрольний уряду РФ орган в Криму, який відповідає за контроль промислової політики, ще в жовтні заявив про незаконне підвищення цін на продовольство, а також порушення санітарних та виробничих норм.

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...