Без "хунти" їм не солене: Росія знову купуватиме українську сіль (документ)

Скасування ембарго, яке підписав у постанові уряду прем'єр Медведєв, поширюється на столову, денатуровану сіль, на чистий хлорид натрію і продукцію, отриману з морської води.

РФ зняла заборону на імпорт української солі. Ілюстрація:РБК-Украина

Росія зняла заборону на імпорт української солі. Постанову російського уряду від 20 травня 2017 року підписав прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, передають Патріоти України з посиланням на Новое время.

Згідно з документом, скасування ембарго поширюється на столову, денатуровану сіль, на чистий хлорид натрію і продукцію, отриману з морської води.

Ембарго не поширюється на товари, призначені для виробництва ліків, медвиробів і біодобавок. На них потрібно отримати підтвердження цільового призначення від міністерства промисловості і торгівлі РФ.

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...

Не "прошмигнуть": Росіян залишать без авто з Європи, країни ЄС майже перекрили лазівку через Білорусь

четвер, 28 березень 2024, 15:22

ранзит автомобілів із Європейського Союзу (ЄС) до Росії через Білорусь нарешті почали перекривати. Жорсткі обмеження вже запровадили Польща та Латвія, найближчим часом до них може приєднатися Литва. Саме через ці країни автомобілі возили до РФ в обхід ...