Біженцям, які виявилися не біженцями: Мінсоцполітики скасували виплату пенсій сотням тисяч "переселенців"

Всі виплати цим людям призупинили згідно з інформацією СБУ.

Андрій Рева. Фото:www.myvin.com.ua

У Міністерстві соціальної політики призупинили виплати 317 тисячам біженцям, які виявилися не біженцями. Про це повідомив міністр соцполітики Андрій Рева, передають Патріоти України з посиланням на прес службу міністерства.

Всі виплати цим людям призупинили згідно з інформацією СБУ.

"Після додаткової перевірки 317 тисячам пенсіонерів взагалі не відновили виплати, оскільки вони не є внутрішньо переміщеними особами," - заявив Рева.

На початку року призупинили виплати 450 тисячам переселенців. З них 317 тисяч опинилися "липовими", тобто такими, які продовжують жити на тимчасово непідконтрольних територіях.

"За даними Пенсійного фонду, після того, як були зупинені пенсійні виплати, з 460,8 тис людина внутрішньо переміщених осіб виплати відновлено 143 тисяч, іншим - відмовлено. Очевидно, пенсії виплачувалися на їх імена, а хто їх насправді отримував, сказати сьогодні неможливо," - повідомив міністр.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.