Bloomberg прогнозує нове дно цін на нафту

Куди вже ще падати.

Нафтова вишка. Фото: segodnya.ua


Аналітики найбільшого швейцарського фінансового холдингу UBS Group AG дали невтішний прогноз на нафтові ціни у другій половині 2016 року. Про це з посиланням на експертів UBS Group AG повідомляє агентство Bloomberg, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

За припущеннями фахівців, вартість марки Brent може досягти рівня $ 30 за барель. "Таке падіння може статися ще до того, як на світовому паливному ринку почнеться відновлення після падіння обсягів видобутку в США. Зараз на світовому нафтовому ринку спостерігається перенасичення сировиною. Через це ціни на сировинні продукти, ймовірно, впадуть ще на 10% ", - стверджують аналітики.

Зазначимо, за останні дні ціни на нафту сьогодні дещо зросли на тлі конфлікту між Саудівською Аравією та Іраном. Так, вартість лютневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:30 за київським часом виросла на $ 0,06 (0,16%) - до $ 37,28 за барель. Ціна ф'ючерса на нафту WTI на лютий на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) збільшилася до цього часу на $ 0,09 (0,24%) - до $ 36,85 за барель.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...