Будні "наддержави": У Росії масово банкрутує промисловість і заводи

Всі залишки радянської промисловості (крім деяких сировинних підприємств) повністю виробили свій ресурс, деградували, розвалюються і зникають на очах.

Орськ навряд чи можна вважати сучасним містом. Ілюстрація: ЖЖ.

Росія наближається до даної технологічної катастрофи, яка вже накривала частину промислового потенціалу РФ. Стало відомо про цілу серію банкрутств промислових гігантів російської економіки, які були побудовані в СРСР і за 30 останні роки повністю виробили свій ресурс, передають Патріоти України.

Підприємства важкої промисловості і військово-промислового комплексу деградували, розвалюються і зникають на очах. На це звернули увагу користувачі Мережі, пророкуючи Росії важкі проблеми вже в самий найближчий час. Один з користувачів звернув увагу на низку проблем Південно-Уральського машинобудівного заводу в Орську, де голодні люди вийшли на вулиці - на підприємстві перестали платити зарплату. Однак аналіз ширшої картини вразив соціальні мережі.

"ВСІ залишки радянської промисловості (крім деяких сировинних підприємств) повністю виробили свій ресурс, деградували, розвалюються і зникають на очах. А нових немає і не намічається ... Все це відбувається ну дуже вчасно. Якраз до вичерпання халявних запасів сировинних ресурсів ..." - пишуть росіяни.

При цьому перерахування списку збанкрутілих російських підприємств в місті вражає кількістю. Аналогічна ситуація загрожує всій РФ.


У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...