Дали по пиці нахабним скрепам: "Ощадбанк" відстояв перед Москвою право на торгову марку "Сбєрбанк"

Як було відомо, раніше ПАТ "Сбєрбанк" подав позов про дострокове припинення дії свідоцтва України на знак для товарів і послуг "Сбєрбанк"

Фото: "РБК"

21 вересня 2016 року Київський апеляційний господарський суд відмовив ПАТ "Сбєрбанк" в задоволенні апеляційної скарги у справі про дострокове припинення дії свідоцтва України на знак для товарів і послуг "Сбєрбанк" ПАТ "Ощадбанк". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку в Facebook партнера патентно-юридичної агенції "Дубинський і Ошарова" Ярослава Огнев'юка.

За словами Ярослава, апеляційна скарга була подана на рішення госпсуду Києва, яким суд раніше відмовив ПАТ "Сбєрбанк" в задоволенні позовних вимог до ПАТ "Ощадбанк" та Державній службі інтелектуальної власності України. Як було відомо, 27 травня 2016 ПАТ "Сбєрбанк" подав позов про дострокове припинення дії свідоцтва України на знак для товарів і послуг "Сбєрбанк" для всіх послуг 36 класу МКТП.

"Спільно з юридичним департаментом клієнта, юристи Агентства зібрали належні докази, що підтверджують використання торгової марки в рекламі, в діловій документації, в Інтернеті, а також під час пропозиції до надання послуг", - написав він. Крім того, представники позивача намагалися переконати суд, що надані докази не є належними, а використання торгової марки було недобросовісним.

"У свою чергу, апеляційна інстанція погодилася з аргументованою і переконливою позицією юристів Агентства про необгрунтованість тверджень позивача. Таким чином, ПАТ "Ощадбанк" відстояв своє право на торгову марку "Сбєрбанк" на території України", - підсумував юрист.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...