Дерибанили ліс навіть попри рішення суду: Генпрокурор про обшуки у Федорука і Карплюка (фото)

Справа навколо краденого лісу набирає обертів.

Скандал за участі мера Бучі та Ірпеня. Фото uainfo.org

Сьогодні, 21 липня, в рамках справи про розкрадання 890 га лісу підрозділи ГПУ, СБУ та МВС провели обшуки за 31 адресою, в тому числі і за місцем проживання міських голів Бучі та Ірпеня, повідомляють Патріоти України.

Підозрювані посадові особи протягом 2006-2012 років незаконно відвели у власність земельні ділянки своєму оточенню і потрібним людям з Києва. Зокрема – колишньому заступникові голови Верховної Ради Ігореві Калетнику дісталося 14 га лісових угідь.

Цікаво, що по тому, як ГПУ після Революції через суд повернула ці землі в держвласність, ділки почали її дерибанити по-новому.

Завдяки громадським активістам, народним депутатам та зусиллям правоохоронців, розкраданню за високими парканами покладено край.




Ухилянти, яким заблокують рахунки, зможуть частково розпоряджатися своїми коштами: Про що йде мова

середа, 15 травень 2024, 14:42

Чоловікам, які ухиляються від оновлення своїх військово-облікових даних у ТЦК, блокуватимуть банківські рахунки. Однак, незважаючи на блокування рахунків, ухилянти усе ж зможуть робити внески за кредитами. Таку відповідь дали в службі техпідтримки укра...

Такого не було з початку війни! В Україні ціна на популярний овоч сягнула дна

середа, 15 травень 2024, 10:30

Ціни на огірки для весняного сезону сягнули найнижчої позначки за увесь час повномасштабної війни – гуртові ціни тримаються на рівні 35-40 грн/кг. Це пояснюється сприятливими погодними умовами, що склалися весною 2024 року, а також зниженням ажіотажу н...