"До 5 років позбавлення волі": Гонтарева розповіла, що чекає власників банку "Михайлівський"

Глава Нацбанку впевнена, що в банку "Михайлівський" діяло організоване злочинне угруповання з метою доведення банку до банкрутства.

Власникам банку "Михайлівський" світить по 5 років за гратами. Фото: wikimapia.org.

Власникам банку "Михайлівський" загрожує до 5 років позбавлення волі. Про це заявила глава НБУ в інтерв'ю Українській правді, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"До 5 років позбавлення волі", - сказала Гонтарєва, відповідаючи на питання про перспективи кримінального провадження у зв'язку з подіями в "Михайлівському".

"Банк був віднесений до категорії проблемних ще в минулому році. Для банку також була розроблена програма, яку вони повинні були виконати, в якій чітко все розписано. Ми з керівником банку, паном (Ігорем) Дорошенко, спілкувалися і попереджали, що є шанс потрапити під кримінальну відповідальність, якщо банк буде робити щось незаконне. Тепер можна констатувати факт - банк потрапив (і менеджмент банку, і акціонери банку) під кримінальну відповідальність. Про що вже в усі правоохоронні органи нами подані всі документи "- розповіла глава НБУ.

Глава НБУ Валерія Гонтарєва. Фото: Дмитро Ларін, Українська Правда.

"Я вважаю, що обом: і Дорошенку, і Поліщуку, бо все було сплановано. Двом - по 5", - уточнила Валерія Гонтарєва.

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...