"Такі речі переходять межу": Омелян пообіцяв притягнути детективів НАБУ до кримінальної відповідальності

Міністр упевнений, що з легкістю зможе підтвердити свої легальні доходи і необгрунтованість претензій Антикорупційного бюро.

Володимир Омелян. Фото:BBC.com

Міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв притягнути до кримінальної відповідальності слідчих Національного антикорупційного бюро України. Раніше НАБУ звинуватило міністра в незаконному збагаченні і придбанні активів, вартість яких значно перевищує законні доходи Омеляна, передають Патріоти України.

За версією Омеляна, тиском на нього детективи НАБУ намагаються створити видимість роботи і попутно відвернути увагу від реальних правопорушників. "Кожен хоче показати свій результат. Результат вирішили показати на мені", - заявив міністр.

За словами глави Мінінфраструктури, детективам НАБУ не вдалося знайти жодного доказу порушень. "Не змогли знайти нічого: ні офшорів, ні нечесно нажитих статків. Я вважаю, що такі речі переходять межу. Я буду захищати своє ім'я, честь і гідність законним способом. І я буду вимагати притягнення до відповідальності слідчих НАБУ", - підкреслив Омелян. Міністр упевнений, що з легкістю зможе підтвердити свої легальні доходи і необгрунтованість претензій НАБУ.

Глава Мінінфраструктури визнає, що його імідж і репутація постраждали від дій НАБУ. У той же час міністр запевнив, що у відставку не піде, щоб не доставляти радість ворогам. "Мені посада вже набридла, але радості я їм не доставлю", - пообіцяв він.

Джерело: РБК-Україна

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...