Доходи росіян будуть неухильно скорочуватися ще як мінімум два роки, - Росстат

Темпи падіння доходів росіян продовжують пришвидшуватися, та досягли максимуму за останні сім років.

Фото: www.rosbalt.ru

До 2018 року доходи росіян продовжуватимуть скорочуватись. Таку інформацію оприлюднив Росстат, повідомляють Патріоти України.

Реальні доходи (те, що залишається після сплати всіх обов'язкових платіжок) росіян у серпні 2016 року скоротилися на цілих 8,3% у порівнянні з серпнем 2015 року. У червні падіння склало 4,8%, а у липні - 7,3%. Темпи падіння продовжують пришвидшуватися, та досягли максимуму за останні сім років.

Найгірший результат останніх років був в РФ у грудні 2008 року - падіння склало 10,7%. А у серпні 2009 року цей показник був 8,2%.

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...

Які мінімальні пенсії в Україні: Від чого залежить розмір виплат, скільки отримують українці

понеділок, 13 травень 2024, 18:56

Розмір мінімальних пенсій українців залежно від віку та страхового стажу. Деякі українські пенсіонери отримують мінімальні пенсійні виплати. Мінімальна пенсія в Україні привʼязана до прожиткового мінімуму. Від 1 січня 2024 року прожитковий мінімум в ...