Гонтарева не знає, як буде працювати "Приват 24"

Водночас вона знову підкреслила, що банк "Приват" на 100% знаходиться у власності держави, а кошти населення захищені.

"Приват 24"

Голова Національного банку Валерія Гонтарева не змогла спрогнозувати долю системи "Приват 24" після націоналізації Приватбанку. Про це вона сказала на брифінгу у понеділок, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляють Патріоти України.

За її словами, зараз команда НБУ та Фонду гарантування, більш ніж 100 людей працюють у Дніпрі, визначаючи власність на все програмне забезпечення. "Я не можу вам сказати про програму "Приват 24", але якщо ви подивитесь на Ощад 24, або Райфазен 24, то програми особливо не відрізняються", – сказала Гонтарева.

Водночас вона знову підкреслила, що банк "Приват" на 100% знаходиться у власності держави, а кошти населення захищені. Також Міністерство фінансів та Нацбанк обіцяють щоденно проводити брифінги і пояснювати поточну ситуацію.

Дефолт України можливий? Гетманцев розповів про найімовірніший сценарій, до якого вже готуються

вівторок, 7 травень 2024, 11:22

Власники євробондів України хочуть, аби Україна поновила обслуговування відповідних зобов’язань із наступного року (мова про суму до 0,5 млрд.дол. процентних платежів щорічно), передають Патріоти України. На фоні цього деякі ЗМІ почали ширити інформаці...

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...