Як і МВФ: Світовий банк відклав виділення кредиту для України

Причини перенесення процедури не уточнюються.

Ілюстрація: best-news.com.ua

Керівництво Світового банку (СБ) перенесло терміни затвердження кредиту для України в розмірі 150 млн доларів з 31 березня на 2 травня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Факти.

Спочатку передбачалося затвердити позику за спрощеною процедурою 31 березня. Але потім в організації розіслали повідомлення, що за запитом вищого адміністративного керівництва СБ обговорення буде проходити в звичайному порядку на засіданні Ради директорів 2 травня.

Нагадаємо, питання виділення траншу Україні відсутнє у порядку денному Міжнародного валютного фонду (МВФ), розписаному до 31 березня. При цьому відкладення траншу МВФ влада може використати як виправдання для девальвації гривні.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...