Якщо ультиматум Ryanair не виконають: Гендиректор "Борисполя" пояснив, що буде з уже купленими квитками

За словами Павла Рябікіна, пасажирам, які купили квитки у попередньому продажі, гроші, швидше за все, не повернуть.

Ілюстрація:peuravion.fr

Якщо аеропорт "Бориспіль" таки не підпише договір з ірландським лоукостером Ryanair, пасажирам, які купили квитки у попередньому продажі, гроші, швидше за все, не повернуть. Про це генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін розповів на прес-брифінгу, передають Патріоти України з посиланням на Економічну правду.

"За європейськими правилами перевізник може відкрити продаж за умови, якщо він за 2 місяці до початку фактичних польотів може заявити про їх припинення (у разі форс-мажорній ситуації. - рРед.) і повернути гроші", - сказав Рябікін.

За його словами, правила подібного роду існують, а те, що Ryanair вже відкрив продаж - це ризики компанії.

Як відомо, міністр інфраструктури Володимир Омелян сказав, що 10 липня може бути оголошено про відмову лоукостера виходити на ринок України через неможливість домовитися з аеропортом "Бориспіль".

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...