Керівники навчальних закладів подаватимуть е-декларації з 1 січня

Декларування стосується тих співробітників, які виконують ці обов'язки на постійній основі

Е-декларації. Фото: "Кореспондент"

З 1 січня 2017 року електронні декларації подаватимуть керівники управлінь освіти і навчальних закладів державної і комунальної форм власності. Як передають Патріоти України, про це повідомили в Національному агентстві по запобіганню корупції на запит osvita.ua.

Електронні декларації подаватимуть чиновники, у яких є посадові повноваження керувати трудовим колективом і адміністративно-господарські функції.

Відзначається, що декларування стосується тих співробітників, які виконують ці обов'язки на постійній основі. Нагадаємо, 31 жовтня завершився перший етап подачі електронних декларацій для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...