Очільник райцентру на Черкащині придбав автівку майже за мільйон гривень

Віктор Федоренко поповнив свій автопарк елітним позашляховиком.

В.Федоренко. Фото: іnfomist.ck.ua.Виконуючий обов’язки міського голови, секретар Смілянської міськради Віктор Федоренко придбав нову автівку. 1 червня 2017 року він став власником авто “TOYOTA LAND CRUISER” вартістю 975 660 грн. Про це пише черкаське видання infomist.ck.ua , передають Патріоти України.

Варто зазначити, що зміни до декларації Федоренко подав 26 червня, а мав це зробити протягом 10 днів. Також 29 червня 2017 року Федоренко задекларував дохід від відчуження нерухомого майна в сумі 229 200 грн та 49 800 грн.

Як джерело доходу, очевидно покупець нерухомості, вказана Лариса Калашник.

Нагадаємо, що у декларації за минулий 2016-рік Віктор Федоренко задекларував земельні ділянки, квартиру у Смілі, автомийку, та комплекс нежитлових будівель. Тоді як дружина вказала будинок у Смілі та житловий будинок на 455,2 кв.м. на Дніпропетровщині. Серед автівок Федоренко декларував “PORSCHE CAYENNE” 2012 року випуску. Минулого року секретар вказав серед доходів заробітну плату – 133 969 грн, дружина задекларувала дохід від підприємницької діяльності 999 619 грн.

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...