Хіти тижня. Ашан "поглинув" іншу велику мережу гіпермаркетів в Україні

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії Ашан Рітейл Україна (входить до складу французької Auchan Group) придбати дистриб'ютора мережі гіпермаркетів Караван.

Відзначається, що після підписаного 20 червня 2017 року угоди з дистриб'ютором Караван, Ашан Рітейл завершив проект викупу компанії, завдяки отриманому 5 вересня 2017 року дозволу на концентрацію від Антимонопольного комітету України, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Ашан Украина.

Компанія також буде поступово впроваджувати в колишніх магазинах Караван свій комерційний проект і інші напрямки в рамках своєї нової концепції розвитку.

Нагадаємо, що в червні компанія Ашан Україна підписала угоду з українським дистриб'ютором Караван з викупу його активів.

Мережа магазинів Auchan присутня в 16 країнах світу. Власником Auchan Group є Асоціація сім'ї Мулье (Франція). Торгова мережа гіпермаркетів Ашан в Україні складається з 11 об'єктів в 5 областях.

Мережа гіпермаркетів Караван налічує 9 магазинів, які розташовані в Києві, Харкові, Дніпре, Чернівцях та Житомирі. Мережа Караван була створена в 2003 році бізнесменами Сергієм Хрипкова і Андрієм Гордієнко, які керували однойменною мережею торгово-розважальних центрів у Києві, Харкові та Дніпрі.

У 2013 році частку в керуючій компанії ТРЦ - Karavan Real Estate Limited - викупив власник DCH Group Олександр Ярославський. А в 2016 році бізнесмен став одноосібним власником мережі ТРЦ, викупивши у фондів прямих інвестицій належать їм частки.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...