Комуналка: Названо дату остаточного рішення по тарифах на воду та опалення

Після всіх офіційних заяв і неофіційного словоблуддя НКРЕКУ 29 травня прийме остаточне рішення, яке подасть до Міністерства юстиції на державну реєстрацію.

Названо дату остаточного рішення по тарифах на воду та опалення. Фото: inpress.ua.

Питання подорожчання гарячої води і опалення в Україні буде остаточно вирішене 29 травня. Про це заявив глава Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), Дмитро Вовк, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"29 травня буде остаточне рішення і подача його в Міністерство юстиції на державну реєстрацію", - сказав він.

При цьому чиновник зазначив, що остаточний розмір підвищення тарифів ще невідомий, оскільки це питання знаходиться в обговоренні.

"Ще надходять пропозиції, і ми ще не знаємо, які будуть остаточні тарифи", - зазначив Вовк.

Раніше повідомлялося в ЗМІ, що підвищення тарифів на природний газ в Україні може привести до подорожчання гарячої води. Однак якщо споживачі отримують воду з температурою нижче встановлених норм, то можуть платити за неї менше, з огляду на чотири встановленими тарифами.

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...