Криза пропаганди: Два прокремлівські ЗМІ РФ скоротять третину співробітників

Проблеми з грошами дають про себе знати.

Грошей на пропаганду бракує. Фото: espreso.tvХолдинг News Media, у якій зокрема входять газета "Известия" та телеканал "Lifenews", скоротить 30% співробітників Про це у Facebook написала заступник головного редактора газети "Известия" Анастасія Кашеварова, передають Патріоти України.

"На премії навіть не розраховуємо. Б'єшся за кожного співробітника, а збиткові держкомпанії жирують", - так вона прокоментувала відеозапис, на якому глава "Роснано" Анатолій Чубайс говорить про те, що в держкорпорації "дуже багато грошей".

У грудні минулого року повідомлялося про плани скоротити до половини штату телеканалу Lifenews, але головний редактор телеканалу Анатолій Сулейманов стверджував, що будуть звільнені лише 70 з 480 співробітників.

"Ми щороку не продовжувати контракти з людьми, які, як ми вважаємо, тягнуть компанію назад. Це абсолютно нормальний процес. Ми вважаємо, що за рік штат збільшився, і це заважає нам бути моторними. Чим більше людей, тим довший ланцюжок, і це заважає", - пояснював він.

У холдинг News Media, очолюваний Арамом Габреляновим, входять, крім "Известий" і Lifenews, таблоїд "Супер.ру", "Російська служба новин", петербурзький телеканал Life 78, створений на базі 100 ТБ.

Росія атакувала енергооб’єкти у шести областях України - ввечері можливі обмеження споживання

середа, 8 травень 2024, 10:30

Ворог атакував об’єкти енергетичної інфраструктури у 6 областях. У вечірні години можливе застосування обмеження споживання електроенергії. Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України. "Ворог масовано атакував об’єкти генерації та пере...

Рекордні поставки нафти в обмін на надії колись отримати "дзвінку монету": РФ не змогла вивести з Індії кошти на десятки мільярдів доларів, що скупчилися на місцевих рахунках у рупіях

середа, 8 травень 2024, 9:05

Лише протягом 2023 року Росія наростила поставки в Індію нафти та нафтопродуктів до $50 млрд. Однак забирати їх в місцевій валюті немає сенсу, А в долари, євро, юані Індія конвертувати не може і не хоче. Більшість індійських рупій із мільярдів, які нак...