Київський суд оголосив своє рішення щодо штрафу "Газпрому"

Рішення про штраф, накладений Антимонопольним комітетом України на ПАТ "Газпром", залишається в силі.

Ілюстрація:blogs.korrespondent.net

Київський апеляційний господарський суд відхилив скаргу ПАТ "Газпром", який просив визнати недійсним рішення Господарського суду Києва, який залишив без розгляду позовну заяву російської компанії про оскарження рішення Антимонопольного комітету України про накладення штрафу 85,97 млрд грн. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Відповідне рішення суд прийняв на засіданні в середу.

"Скаргу "Газпрому" на Антимонопольний комітет ... залишити без задоволення ... Висновок Господарського суду Києва від 13 квітня 2016 залишити без змін", - сказала суддя Олександра Агрікова.

"Газпром" має право на касацію.

Як повідомлялося раніше, російський "Газпром" оскаржив рішення Господарського суду Києва, який відхилив позов компанії, пов'язаний з накладеним на неї АМКУ штрафом в розмірі 85,97 млрд грн.

Питання про можливість проведення розслідування щодо російської компанії "Газпром" АМКУ порушив 26 травня 2015 року.

22 січня Антимонопольний комітет вирішив оштрафувати ВАТ "Газпром" на 85 млрд грн ($ 3,5 млрд) за зловживання монопольним становищем на ринку транзиту газу магістральними трубопроводами по території України.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...