Лоукостер Ryanair заявив про готовність купити авіакомпанію, яка здійснює польоти в Україну

Пропозиція була відправлена компанії Alitalia.

Ілюстрація:ИА Regnum

Найбільший європейський лоукостер Ryanair направив попередню необов'язкову пропозицію італійській авіакомпанії Alitalia про її придбання. Про це пише Прайм з посиланням на представника авіакомпанії, передають Патріоти України.

"Ми направили необов'язкову пропозицію. Я не можу сказати більше, крім того, що ми вважаємо правильним брати участь в цьому процесі", - заявив фінансовий директор Ryanair Ніл Сорахан.

На початку травня керівництво найбільшої італійської авіакомпанії Alitalia прийняло одностайне рішення розпочати процедуру банкрутства компанії. Таке рішення було прийнято після того, як співробітники компанії відмовилися схвалити план реструктуризації авіаперевізника, який передбачав урізання зарплат і скорочення штату компанії.

Незадовго до цього Alitalia заявила про своє рішення відновити регулярні рейси між Києвом і Римом, які були припинені в 2014 році. В даний час Alitalia здійснює рейси між столичним аеропортом "Київ" (Жуляни) і найбільшим аеропортом Італії - Рим-Фьюмічіно імені Леонардо да Вінчі.

Ryanair - найбільша бюджетна авіакомпанія в Європі. Обслуговує польоти між 210 аеропортами в 33 європейських країнах, виконує більше 2,2 тисячі рейсів на добу. Штат складає 13 тисяч співробітників.

Італійська авіакомпанія Alitalia була заснована в 1946 році. В даний час вона є найбільшим авіаперевізником Італії і п'ятим за величиною в Європі. Etihad Airways володіє 49% акцій італійської компанії. Ще 51% акцій розподілені між найбільшими банками Італії UniCredit і Intesa Sanpaolo.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...