Міллеру і Ко доведеться закатати губу: "Нафтогаз" не платитиме за газ, який "Газпром" постачав для "Л/ДНР"

Україна цей газ не замовляла і не отримувала, тож і розраховуватися нема за що, офіційно заявили у Києві.

Ілюстрація:finance.bigmir.netОстанні обсяги газу, який був замовлений українською стороною, були отримані 25 листопада 2015 року. Зазначені в звіті за перше півріччя монополіста "Газпрому" 1,224 млрд кубометрів газу на територію України не надходили. Про це повідомляється на сторінці "Нафтогазу" в Facebook, передають Патріоти України.

"Схоже, менеджери "Газпрому" знайшли ідеальну можливість для списання збитків. Адже намалювати можна будь-яку цифру поставок, якщо вони не контролюються приймаючою стороною", - зазначено в повідомленні.

"Нафтогаз" офіційно заявив, що не буде платити за газ, який не замовляв і не отримував. Адже останні поставки блакитного палива в країну були ще 25 листопада минулого року.

Не виключено, що Кремль виставив Києву рахунок за поставлений нібито безкоштовно газ для жителів окупованих територій. Коментарів заяви української сторони від "Газпрому" поки що не надходило.

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...

У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...