Минулого року до "Укрзалізниці" повернулась корупція, - Омелян атакує Балчуна

Керівництво "Укрзалізниці" не забезпечило виробництво та ремонт та не організувало належним чином перевезення, наголосив міністр інфраструктури.

Володимир Омелян. Фото:Цензор.НЕТКорупція, яка майже зникла у 2015 році, повернулась до "Укрзалізниці" у другій половині 2016 року. Про це у програмі "ЧБшоу" на Еспресо.TV розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передають Патріоти України.

"Корупція, яка майже зникла у 2015 році, повномасштабно повернулась у другій половині 2016 року на терени "Укрзалізниці". Показники 2017 року теж невтішні. Зростання перевезень у перші два місяці пояснюється невеликою кількістю заявок. Зерно минулого року вивозилося з елеваторів у січні-лютому", - сказав Омелян.

За його словами, у березні двічі припинялось вантажне перевезення на Одеській залізниці через відсутність електровозів. У цьому винне керівництво "Укрзалізниці", яке не забезпечило виробництво та ремонт та не організувало належним чином перевезення, наголосив Омелян.

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...