На замітку Саакашвілі: Рейдери готують захоплення "7 кілометра", - директор ринку

Атаку планують з метою встановити контроль над компанією і незаконно змістити менеджмент.

Ілюстрація:businessua.com

На одеський ринок "7 кілометр" 11 сiчня запланована рейдерська атака. Про це заявив директор ринку "7 кілометр" Василь Мозгальський, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

За словами керівника підприємства, відразу після новорічних свят запланована чергова атака на ринок з метою встановити контроль над компанією і незаконно змістити менеджмент.

"Про підготовку атаки нам стало відомо від осіб, яким небайдужа доля підприємства, яке є найбільшим в Європі ринком і одним з найбільших платників податків в Одеській області. Рейдерське захоплення планує Віктор Чернат (Добрянський), який свого часу обманним шляхом заволодів акціями, що належать вдові засновника ринку Віктора Добрянського-старшого (бабусі Віктора Черната / Добрянського). До слова, саме з цією метою він свого часу змінив рідне прізвище Чернат на Добрянський. Допомагає йому Денис Волошин, також відомий своїм рейдерським досвідом", - заявив він.

Директор додав, що "активну участь в атаці на підприємство приймає так звана "Одеська самооборона".

"Правда, ця самооборона більше відома своїми захопленнями чужої власності та іншими протизаконними діями. За нашою інформацією, для захоплення підприємства сформований озброєний загін Самооборони чисельністю 30 чоловік, і до 500 "тітушок", зібраних по всьому півдню України - в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Очолюють "бойовий загін" особисто керівники Самооборони - Віталій Кожухар і Дмитро Гуменюк. За нашою інформацією, Чернат і Волошин пообіцяв частку в компанії керівникам Самооборони за успішне захоплення ринку", - прокоментував ситуацію Василь Мозгальський.

У цій ситуації керівництво підприємства закликає владу і силові органи не залишатися осторонь і продемонструвати захист легальних власників.

"Ми звертаємося до влади Одеської області, а також до центральної влади з вимогою захистити не тільки права власників підприємства, а й право на роботу багатотисячного колективу, припинивши беззаконня щодо нашого підприємства" - заявив Василь Мозгальський.

Україна внаслідок війни з РФ втратила чверть економіки: Держстат розкрив підрахунки щодо ВВП

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:30

Українська економіка за підсумками 2023 року збільшилась на 5,3% (зростання реального внутрішнього валового продукту, ВВП). При цьому показники все одно далекі від тих, що були на початок повномасштабного вторгнення РФ. Реальний ВВП становить лише 75% ...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...