Націоналізація "ПриватБанку": Проходить брифінг (пряма трансляція)

Стало відомо, хто стане головою державного "Привату"

"ПриватБанк". Фото: Politeka

Проходить брифінг Гонтаревої та Данилюка з приводу націоналізації "ПриватБанка". Канал 112 пропонує пряму трансляцію, повідомляють Патріоти України.

Стало відомо, що головою державного "Приватбанку" стане екс-міністр фінансів України Олександр Шлапак. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив IT-директор "Приватбанку" Дмитро Дубілет.

"Банк буде працювати далі в стандартному режимі. Новим головою правління банку стає Олександр Шлапак (це чудова новина!), Який повинен незабаром сформувати нову команду топ-менеджерів. Формально, перехідний період, протягом якого ми будемо вводити в курс справи нову команду, триватиме кілька місяців ", - повідомив він. До націоналізації "Приватбанку" головою правління був Олександр Дубілет. Олександр Шлапак входив в перший уряд Арсенія Яценюка.

Раніше він займав різні державні посади, в тому числі був першим заступником глави Секретаріату президента Віктора Ющенка (2007-2010), керівником Держказначейства (2005-2006), заступник голови Нацбанку (2003-2005). Нагадаємо, "Приватбанк" на день призупинить корпоративні платежі, що є технічною необхідністю, обумовленою процедурою зміни контролю та законодавством.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...