Не даремно літали: Австралія серйозно зацікавилась українською "Мрією", незабаром очікуємо контракти

Українське дипломатичне відомство вже працює над втіленням в життя домовленостей, яких досягли «Антонов» та представники австралійських влади та бізнесу.

Український літак "Мрія". Фото: РБК.

Представники публічного та приватного сектора австралійської економіки зацікавлені в придбанні продукції державного підприємства «Антонов». Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на матеріали українського інформаційного видання НВ.

Саме таку інформацію розповсюджено Надзвичайним і повноважним послом України в Австралії Миколою Кулінічем в даному ним вітчизняним ЗМІ інтерв’ю. За словами посла, це не просто пусті обіцянки – дипломатичне відомство вже працює над втіленням в життя домовленостей, яких досягли «Антонов» та представники австралійських влади та бізнесу. Реалізація угод, імовірно, захоплюватиме кілька секторів - внутрішні та міжнародні авіаперевезення, фрахтування повітряних суден та їх купівля.

Зокрема, цілком можливо, скоро літаками, виготовленими «Антоновим», будуть користуватись Міністерство оборони Австралії та австралійське Антарктичне агентство. Власне кажучи, збудженню інтересу австралійців слугував приліт до їх континенту найбільшого в світі літака – «Мрії» (Ан-225) українського виробництва в травні цього року.

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...

Оце так: G7 більше не розглядає конфіскацію заморожених активів Росії, - FT

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:57

Повної конфіскації заморожених російських активів більше немає в порядку денному обговорень країн "Великої сімки". Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Як пише видання, замість повної конфіскації активів G7 шукає менш радикальні, а...