Нежданий друзяка: Північна Корея скупила більше половини виставленого на експорт українського борошна

Борошномели також інформують про значні обсяги постачання своєї продукції і до інших країн.

Українське борошно. Фото: ukrapk.com.ua.

Протягом липня-грудня 2015 року Україна поставила до Північної Кореї 94 тис. тонн борошна, що становить понад 50% від загального обсягу експортованого борошна з України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт громадської спілки "Борошномели України".

"За липень-грудень 2015/16 маркетингового року Україна поставила у КНДР більше 50% від загального обсягу експорту борошна - 94 тис. тонн", - йдеться у повідомленні. Борошномели також інформують про значні обсяги постачання своєї продукції і до інших країн.

Зокрема, протягом зазначеного періоду в Ізраїль та Палестину було відправлено майже 29 тис. тонн борошна, в Молдову - близько 20 тис. тонн, в Індонезію - майже 13 тис. тонн. При цьому було розширено географію постачань за рахунок країн Північної Африки та Південної Азії.

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...

У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...