Новий "удар" по кишені: З травня зростуть тарифи на електрику для українців

"Скориговані" тарифи ДП "НАЕК "Енергоатом" на електричну і теплову енергії, що виробляється АЕС, було підвищено на 7,8% до 45,42 коп. за кВт-год.

Ілюстрація:goloskarpat.info

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вирішила з 1 травня 2016 року підвищити практично на 8% вартість електроенергії. Порядок денний відповідного засідання був оприлюднений на сайті НКРЕКП, інформують Патріоти України.

За фактом, "скориговані" тарифи ДП "НАЕК "Енергоатом" на електричну і теплову енергії, що виробляється АЕС, було підвищено на 7,8% до 45,42 коп. за кВт-год.

Нагадаємо, з 1 березня в Україні підвищилися тарифи на електроенергію для населення. Мінімальний тариф (при споживанні до 100 кВт на місяць) зріс до 57 коп. за 1 кВт. Планувалося, що наступне підвищення тарифів на електроенергію мало відбутися у вересні цього року.

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що тарифи на газ в Україні підвищуватимуть до рівня реальної ціни.

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...