Обіцяють стахановські темпи: У Росії розповіли, коли відкриють залізницю в обхід України

Заступник Шойгу пообіцяв, що залізничне сполучення на ділянці Журавка-Міллерово буде відкрито вже 15 серпня 2017 року.

Ілюстрація:Слово і Діло

Заступник міністра оборони РФ, генерал армії, головнокомандувачем якої є президент Володимир Путін, Дмитро Булгаков заявив, що залізниця в обхід України почне функціонувати вже 15 серпня 2017 року, тобто більш ніж на один рік раніше запланованого терміну. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Интерфакс-АВН.

"Залізничне сполучення на ділянці Журавка-Міллерово буде відкрито вже 15 серпня 2017 року. У цей день по цій двошляховій електрифікованій залізничній гілці підуть перші поїзди з людьми і вантажами", — сказав Булгаков під час візиту до Воронезької області для контролю ходу будівництва залізниці в обхід України.

За його словами, "таким чином, поставлене президентом Росії завдання з будівництва залізниці Залізничними військами і ВАТ" РЖД"буде виконано достроково, більш ніж на рік встановленого терміну".

Нова залізнична колія буде проходити по територіях Воронезької та Ростовської областей. Там планується побудувати сім залізничних станцій і п’ять підстанцій, а також здійснити повну електрифікацію гілки.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...