Очі відкрилися: Демчишин нарешті вирішив взятися за російського олігарха

У компаніях, які входять у сферу інтересів Костянтина Григоришина, буде проведено внутрішній аудит.

Володимир Демчишин. Фото:zn.ua

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин прийняв рішення про проведення позапланових внутрішніх аудитів компаній "Центренерго", яка входить в інтереси російського олігарха Костянтина Григоришина, і "Укрінтеренерго". Про це повідомляє прес-служба відомства, зазначають Патріоти України.

"Мета перевірок - з'ясування законності укладених контрактів на імпорт вугілля, відповідність задекларованих обсягів фактично поставленого, наявність сертифікатів якості та походження вугілля і визначення якісних показників вугілля, яке фізично перебуває на складах, а також з'ясування цінових параметрів поставок", - заявив Демчишин.

У разі виявлення порушень законодавства матеріали будуть передані в правоохоронні органи для надання відповідної оцінки.

Демчишин звернувся до керівництва ДФС та СБУ з проханням також відреагувати на резонансну інформацію про постачання імпортного вугілля на підприємства державної генерації.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...