На Луганщині компанія російського олігарха почала відключати електроенергію на комунальних підприємствах

"Луганське енергетичне об`єднання" повідомило, що до такого кроку змушене вдатися через борги.

Ілюстрація:https://www.volynnews.com/

"Луганське енергетичне об'єднання" з 11 липня планує відключити від електроенергії ряд комунальних підприємств на підконтрольній частині Луганської області через борги. Про це повідомила прес-служба ЛЕО, передають Патріоти України.

Йдеться про КП "Лисичанськтепломережа", КП "Попаснянський районний водоканал", КСП "Лисичанськводоканал".

12 липня ЛЕО планує відключити від електропостачання КП "ЛМР Електроавтотранс", а 13 липня - ДП "Укршахтгідрозахист".

Компанія посилається на те, що їй не платять за електрику. Через це ЛЕО заборгувало держпідприємству "Енергоринок" понад 5,3 млрд грн.

Як повідомлялося раніше, через борги з кінця квітня ЛЕО припинило поставки електроенергії в окуповані райони Луганської області, а 19 червня відключило від електроенергії ряд військових об'єктів на території області.

"Луганське енергетичне об`єднання" входить до холдингу "Енергетичний стандарт" російського олігарха Костянтина Григоришина.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...