Олланд повідомив про надзвичайний стан в економіці Франції

Кількість безробітних в державі зашкалює.

Франсуа Олланд. Фото: zn.ua

Президент Франції Франсуа Олланд заявив про знаходження економіки французької держави в "надзвичайному стані". За його словами, для боротьби з високими показниками безробіття буде перераховано два мільярди євро, інформують Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Французький президент не збирається підвищувати податки з метою врегулювання економічного становища в країні. Олланд повідомив про необхідність введення нових заходів для вирішення проблем в галузі економіки Франції.

Наголошується, що однією з основних проблем у Франції є високе безробіття. Як заявив французький президент, проблема з безробіттям є єдиною проблемою, що стоїть для населення вище питань безпеки.В даний час рівень безробіття становить 10% (приблизно 3,6 мільйонів чоловік без роботи).

Олланд зазначив прискорення темпів реформ і введення інновацій, які є ключем для повернення французам робочих місць. "Потрібно збільшити рівень підготовки, освіти і кваліфікації робітників у Франції", - підкреслив президент.

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...