Нафта творить дива: У Мічигані бензин став дешевше, ніж чупа-чупс

Тепер усі будуть тільки ... торгувати чупа-чупсами.

Фото: blogssmartzone.com

Бензин в місті Хоутон США став дешевше, ніж чупа-чупс в магазині (15 центів). Як повідомляє телеканал ABC, вартість галона (близько 3,8 літра) бензину в місті Хоутон в штаті Мічиган впала до позначки в 47 центів, що є рекордом для США за останні 10 років, відзначають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Як пояснив ABC Патрік Де Хаан, представник видання GasBuddy.com, що моніторить ціни на бензин в США, минулої неділі бензоколонка Beacon Bridge Market в Хоутон продавала галон бензину на 82 центи дешевше, ніж АЗС в штаті Віргінія, яка до цього вважалася найдешевшою в Америці.

Втім, в понеділок GasBuddy зафіксував повернення цін на бензоколонці Beacon Bridge Market до показника $ 1,40 за галон. Подія в Мічигані є наслідком цінової війни між трьома місцевими бензоколонками, пояснив Де Ханн. За його словами, дані моніторингу показують, що крім Хоутон жоден регіон в країні таким чином не відреагував на падіння цін на нафту.

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...