Отакої: Черговий банк з топ-10 готується обслуговувати клієнтів за "паспортами Л/ДНР"

За словами керівництва ​"Райффайзенбанк" питання з "паспортами" псевдореспублік російський банк буде також погоджувати з материнською структурою.

"Райффайзенбанк", який є російським підрозділом Raiffeisen Bank International, приготувався почати обслуговування громадян за "паспортами" "Л/ДНР". Про це повідомляє Прайм, зазначають Патріоти України.

"Ми зробили кілька запитів для уточнення до нашого регулятора (Банку Росії). Ми готуємося працювати (з "паспортами" "ДНР" та "ЛНР")", - сказав глава російського банку Сергій Монін.

За його словами, питання з "паспортами" псевдореспублік російський банк буде також погоджувати з материнською структурою.

"Ми будемо узгоджувати, очевидно. Якщо це питання, яке вимагає групового узгодження, то ми узгодимо", - сказав він.

Як відомо, австрійський банківський холдинг Raiffeisen International діє на території ряду країн Центральної та Східної Європи, штат співробітників налічує близько 51 тисячі осіб.

Райффайзенбанк працює в Росії з 1996 року і надає повний спектр послуг приватним і корпоративним клієнтам, резидентам і нерезидентам, в рублях та іноземній валюті. Також банк працює на території України під назвою "Райффайзенбанк Аваль".

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...