Перспективні клієнти: Банки у Польщі почали боротьбу за українських вкладників

Після операторів мобільного зв'язку фінансові установи бачать великий підприємницький потенціал і можливості в кожен раз більшій групі українців, які приїжджають до Польщі. Вони готують для них спеціальні пропозиції.

Ілюстрація:commons.wikimedia

Польські фінансові установи відкрили для себе два мільйони потенційних клієнтів з України та підготували для них спеціальні пропозиції. Про це йдеться на сайті Хвиля, передають Патріоти України.

Банки - це наступна після операторів мобільного зв'язку велика галузь, яка бачить великий підприємницький потенціал і можливості в кожен раз більшій групі українців, які приїжджають до Польщі. Фінансові установи готують для них спеціальні пропозиції.

Зокрема, Getin Noble Bank спростив для українців процедуру відкриття банківського рахунку - для цього достатньо закордонного паспорта або посвідки на проживання. Згодом з'явиться і мовна підтримка.

З листопада Credit Agricole також ввів спрощення для українців. Крім того, спеціальну акцію пропонує українцям PKO BP, який має в Україні свій банк.

Число українців в Польщі постійно збільшується. За даними компанії Personnel Service, до кінця цього року буде зареєстровано приблизно 2 мільйони заяв про працевлаштування українців, а в наступному році кількість українських працівників досягне 3 мільйонів.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...