Під Черкасами люди у військовій формі захопили склади Аграрного фонду

Конфлікт навколо 30 000 тонн цукру, який належить фонду, почався ще влітку.

Ілюстрація:p-p.com.ua

Невідомі особи у військовій формі і балаклавах незаконно вторглися в приміщення складів, що знаходяться під Черкасами з метою вивезення державного цукру, що належить Аграрному фонду. Про це Обозревателю розповів в.о. генерального директора ДСБУ "Аграрний фонд" Олег Липовой, передають Патріоти України.

Станом на 15.30 біля складських приміщень знаходилося близько десятка автомобілів, на яких приїхали не менше 50 чоловік. Люди в камуфляжі незаконно увійшли в складське приміщення. Співробітники Аграрного фонду викликали поліцію.

Конфлікт навколо 30 000 тонн цукру, який належить фонду, почався ще влітку, коли цей цукор намагалися вивезти вперше, тоді правоохоронці затримали фури і повернули їх на склади.

Сама історія почалася ще чотири роки тому, коли ТзОВ "Ольга" збиралося закупити цукор в Аграрного фонду. Потім фонду був заплачений тільки завдаток, але це не завадило підприємству оформити в банку кредит під заставу не купленого цукру.

За рік ТзОВ "Ольга" збанкрутувало, а суд постановив, що відтепер цукор належить банку. В Аграрному фонді подали до суду.

Правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за статтею 190, частина 3, шахрайство. Однак, прокуратура справу закрила.

Доходи суттєво зросли: Які зарплати отримували українські нардепи у 2023-му

середа, 8 травень 2024, 22:16

За другий рік повномасштабної війни Російської Федерації проти України зарплати більшості народних депутатів значно збільшилися. Середня зарплата нардепів у 2023 році зросла майже на 36% і становила приблизно 638 тисяч гривень. За інформацією YouContro...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...