Поки Омелян омріює свій Hyperloop: Українців шокує "весняний ремонт" доріг

Працівники «Укравтодору» ніяк не можуть відмовитися від старих, «добрих» прийомів тяп-ляп ремонту весняних вибоїн, щорічно викидаючи в калюжі сотні мільйонів гривень платників податків. Точніше ділячи їх між українськими калюжами та власними кишенями.

Традиційно, з приходом весни, коли дороги особливо рясніють новими ямами, настає час для традиційних, екстравагантних ноу-хау, зазначають Патріоти України. Адже на відміну від капітального ремонту доріг, якість ямкового особливо не контролює. Доводити, що за кілька місяців розсипалася та сама латка, а не інша ситі, прикормлені чиновники не стануть.

На цей раз попалися роботяги лубенської дорожньої служби. Кадри з їх ремонтом опублікував в мережі голова ГО «Комітет по боротьбі з корупцією в органах державного управління та правоохоронних органах» Олександр Мороз.

Фото «ямкового ремонту по-лубенський» активно коментують користувачі.

«А пліточку в парку біля фонтану мабуть забрали ...», «Шкода, корів вирізали по селах, немає тепер чим ямки замазати ...», «Кошмар ... дожили ...», «плиточки в ямку, а «денюшку» в кишеньку», «Новітні технології. Називається - збери мозаїку», - пишуть в коментарях.

Ціна "вєлічія": Уряд РФ готується до падіння рубля до 120 за долар

четвер, 25 квітень 2024, 6:15

Російський уряд розглянув стресовий сценарій макропрогнозу Мінекономрозвитку (МЕР), згідно з яким посилення західних санкцій та падіння цін на нафту призведуть до обвального падіння курсу рубля, повідомляє в середу, 24 квітня The Moscow Times. Зазначає...

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...