Несподівано: Главу "Укравтодору" запідозрили в шахрайстві в Польщі

Предметом розгляду комісії є діяльність фінансової піраміди "Amber Gold", яка працювала в польському Гданську з 2009 по 2012 рік.

Славомір Новак. Фото: Інше.ТВ.

Главу Державного гентства автомобільних доріг України (Укравтодор) поляка Славоміра Новака викликають у Польщі на допит у справі про шахрайство. Як передає ТСН, про це він особисто заявив місцевим ЗМІ. Новину передають Патріоти України.

За його словами, його чекають на засіданні тимчасової слідчої комісії Сейму 23 травня. Предметом розгляду комісії є діяльність фінансової піраміди "Amber Gold", яка працювала в польському Гданську з 2009 по 2012 рік. Жертвами шахраїв тоді стали більше 11 тис. вкладників. Слідство припускає, що злочинці діяли під прикриттям тодішньої влади, зокрема - Славоміра Новака, який обіймав посаду міністра транспорту Польщі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...