Президент-двієчник: Експерти Bloomberg назвали Путіна найгіршим економістом

Глава Кремля руйнує російську економіку.

Володимир Путін. Фото: ЖЖ

Більшість опитаних американським виданням експертів поставили Путіну найнижчі оцінки за управління економікою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

З 22 опитаних експертів 27% поставили Путіну одиницю, а ще 50% - двійки і трійки. На п'ятірку дії Путіна оцінив лише один аналітик. "Причиною всіх економічних складнощів Росії є міжнародні санкції, які були введені проти Росії через її зовнішню політику в Україні. І людина, яка, судячи з усього, диригувала цим, заслуговує тільки одиниці", - сказав старший економіст в Swedbank AB у Вільнюсі Неріджус Мачюліс.

За словами економіста банку Berenberg Вольфа-Фабіана Хунгерланда, який поставив російському президенту одиницю, Володимир Путін "шукає причини економічних невдач Росії за кордоном". "Замість цього він міг би тісніше співпрацювати у сфері геополітики і орієнтуватися на шлях проведення реформ в Росії", - зазначив банкір.

Прем'єр Дмитро Медведєв і кабінет міністрів отримали від більшості експертів двійки і трійки. Найвищі бали отримали Мінфін і Банк Росії (Центробанк). "В цілому ЦБ і Міністерство фінансів діяли найбільш ефективно, виходячи з реалістичних прогнозів", - зазначив аналітик Raiffeisen Bank International AG у Відні Гюнтер Дебера.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...