"Прощай, немытая Россия!": Швейцарський банк відмовився обслуговувати російських олігархів

Банк Credit Suisse більше не буде працювати в Росії.

Credit Suisse згортає свою діяльність в РФ. Фото: articles.latimes.com.

Швейцарський банк Credit Suisse вирішив згорнути діяльність з обслуговування багатих клієнтів в Російській Федерації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, фінустанова має намір закрити відділення private banking. Єдиною доступною послугою для клієнтів в Росії залишаться інвестиційні консультації.

Клієнтів у банку, які зберігають активи в Росії, трохи, і претензії з їхнього боку не надходили. Для подальшої співпраці з Credit Suisse їм доведеться перевести активи в Швейцарію.

Credit Suisse - останній з трьох глобальних банків, який через десять років згортає роботу з мільйонерами в російській юрисдикції.

Банки, які розвивали бізнес з обслуговування мільйонерів в Росії, випередили час. Кредитні організації розраховували на бурхливий розвиток локального ринку, але в підсумку цього не сталося, і витрати не окупилися.

Політика скорочення витрат торкнулася клієнтів Credit Suisse і деяких інших глобальних банків ще в минулому році. Власникам рахунків до $5 млн стало невигідно тримати гроші в банку через фіксовану плату за обслуговування, яка виросла.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...