"ПриватБанк" ріже відсотки по депозитах

Ставки по депозитних вкладах у валюті з 1 січня знизять в середньому на 1-2% річних.​

Ілюстрація:Еспресо.TV

З 1 січня 2017 року ставки по депозитних вкладах у валюті в "Приватбанку" знизять в середньому на 1-2% річних. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу "Приватбанку".

"Тенденції зниження ставок на ринку визначають нові рівні прибутковості депозитів у "Приватбанку", в першу чергу, в іноземній валюті. У той же час, для діючих депозитів або відкритих до 1 січня 2017 року, на весь термін дії договору будуть діяти поточні, більш вигідні умови розміщення коштів", – сказав керівник Роздрібного бізнесу "Приватбанку" Олексій Шабан.

За його словами, з початку 2017 року, річний валютний депозит буде приносити клієнтам банку 8% річних у доларах та 7% річних в євро.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...