Розвивати економіку під час війни: Гройсман повідомив про знакову інвестицію від чехів

Чеська компанія, яка придбала машинобудівний завод у Черкасах, поставляє побутову техніку на ринки Угорщини, Румунії, Польщі та інших країн.

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

"Хороший сигнал, коли нові інвестиції приходять в Україну. Чеський холдинг Saturn Home Аppliances інвестував за два роки 23 млн доларів у виробництво побутової техніки в Черкасах", - написав голова Кабміну Володимир Гройсман на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Такі інвестиції - це робочі місця для сотень українців і нові можливості для розвитку національної економіки у цілому. Разом з офісом залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest - Ukraine Investment Promotion Office ми сьогодні працюємо над тим, щоб таких проектів ставало все більше", - додав він.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...