Сервіс буде збережено: Шлапак розповів, що буде з "Приват24"

Нове керівництво банку залишило на робочих місцях всіх IT-фахівців, які займалися розробкою і підтримкою всіх технологічних рішень в сфері електронних платежів.

Олександр Шлапак. Фото:112 Украина

Глава правління націоналізованого "ПриватБанку" Олександр Шлапак впевнений, що зміна власника фінустанови ніяк не позначиться на роботі сервісу електронних платежів Приват24. Про це він заявив в коментарі Інтерфакс-Україна, передають Патріоти України.

"Буде працювати, анітрохи в цьому не сумніваюся. Будемо вести переговори з тими, хто має права власності на цей продукт. Не доводиться сумніватися: у нас підписані довгострокові контракти, і якщо ми будемо виконувати свої зобов'язання, то продукт нікуди не дінеться. Він буде працювати в "ПриватБанку" обов'язково", - сказав Шлапак.

За його словами, нове керівництво банку залишило на робочих місцях всіх IT-фахівців, які займалися розробкою і підтримкою всіх технологічних рішень в сфері електронних платежів.

"Коли формувалася команда, я наполягав на тому, щоб в нове правління увійшли працівники існуючого банку (хоча різні були думки), причому увійшли представники, в першу чергу, IT-бізнесу. Тим самим хотів підкреслити неймовірну повагу і значення IT-технологій в діяльності банку.

І два працівника банку - керівники департаментів - стали новими членами правління, дуже розраховую на їхню допомогу і підтримку", - підкреслив Шлапак.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...