Що коїться з курсом гривні: Нацбанк різко перейшов у наступ

У середу Національний банк в ході аукціону вже купив у банків 20 млн доларів.
НБУ. Фото: 112 Україна.

Національний банк на додатковому аукціоні в середу купив у банків 3,8 млн доларів. Про це свідчать дані регулятора, передають Патріоти України.

Згідно з даними, всього на аукціон було подано заявки банків на продаж валюти в обсязі 6,3 млн доларів за курсом від 26,6 гривні за долар до 26,79 гривні за долар.

Середньозважений курс за результатами аукціону становив 26,6 гривні за долар. Частка задоволених заявок за максимальним курсом аукціону в загальному обсязі задоволених заявок становила 15,8%. У середу Національний банк в ході аукціону вже купив у банків 20 млн доларів.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...