Скільки сімей заплатять за опалення з відстрочкою: Оприлюднено цифри

За словами Павла Розенка, все більше українців воліють платити за комуналку не протягом опалювального сезону, а протягом всього року помісячно.

Комунальні тарифи. Фото: "Подробиці"

В Україні понад 20 тисяч сімей станом на 13 січня вже скористалися можливістю відстрочки по платежах. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, передають Патріоти України з посиланням на "5 канал".

За словами Павла Розенка, все більше українців воліють платити за комуналку не протягом опалювального сезону, а протягом всього року помісячно. Нагадаємо, департамент житлово-комунальної інфраструктури КМДА розробив формулу і форму, з якої можна буде здійснити розрахунок відшкодування різниці в тарифах на послуги теплопостачання та гарячого водопостачання для столичних об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...