Сльози скреп: США знову розширює санкції проти РФ

Всього в санкційних списках тепер буде значитися 81 компанія і організація під 86 найменуваннями. Сім з них відносяться до Криму.

Антиросійські санкції. Фото: newvz.ru.

США розширили антиросійські санкції, доповнивши список компаній і організацій, що підпадають під обмеження. Про це йдеться в повідомленні Бюро промисловості та торгівлі, що входить у міністерство торгівлі Сполучених Штатів, передають Патріоти України із посиланням на "Лента.ру".

Документ в ознайомчому порядку розміщений на сайті відомства. Всього в санкційних списках тепер буде значитися 81 компанія і організація під 86 найменуваннями. Сім з них відносяться до Криму.

У новому чорному списку говориться, що під санкції по лінії торговельного відомства потрапляють ще 11 додаткових компаній. Це «Ангстрем-М, «Джиован» (Giovan Ltd), «Ангстрем», «Ангстрем-Т», ВАТ «ПІД Радиоэкспорт», Пермська науково-виробнича приладобудівна компанія (ПНППК), АТ «Мікрон», АТ НПФ «Мікран», НВК «Гранат», «Текнопол компані» і «Текнопол лімітед».

У повідомленні сказано, що санкції передбачають особливо жорсткий режим експортного контролю з американської сторони. Він полягає у «введенні додаткових вимог при ліцензуванні та обмеження доступу до більшості ліцензійних виключень для експорту, реекспорту та трансферту всередині країни».

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...