Стало відомо, коли ціна нафти впаде до 20 доларів за барель

Нафтосховища в США заповнені майже повністю, так як видобуток сланцевої нафти залишається високою, а її експорт заборонений.

Ілюстрація:www.pohlyad.com

Незвичайно тепла зима і зростання поставок іранської нафти після скасування санкцій можуть призвести до значного падіння цін на нафту в березні 2016 року. Такий прогноз дали аналітики банку Goldman Sachs, передають Патріоти України з посиланням на Рейтер.

Останнім часом різко зросла кількість опціонів на продаж Brent і WTI при падінні ціни до 35 доларів в березні майбутнього року, а число опціонів на продаж WTI за 30 доларів збільшилася з 10 листопада більш, ніж у два рази.

Банк Goldman Sachs повідомив про значний ризик різкого падіння цін. "М'яка погода в майбутні зимові місяці означає слабкий попит на пічне паливо в США і Європі", - йдеться в звіті банку.

Це "швидше за все, стане причиною коригувань на фізичному ринку, штовхаючи ціни на нафту до собівартості, яку ми оцінюємо приблизно в 20 доларів за барель", написали аналітики банку.

Аналітики Goldman Sachs та інших банків відзначають, що нафтосховища в США заповнені майже повністю, так як видобуток сланцевої нафти залишається високою, а її експорт заборонений.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:22

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...