Суперечка "Газпрому" та "Нафтогазу": У Швейцарії судові виконавці провели опис майна в офісі компанії Nord Stream - ЗМІ

Офіційно "Газпром" поки не прокоментував цю інформацію.​

Ілюстрація:УНН

Швейцарські судові пристави відвідали у вівторок ввечері офіс компанії Nord Stream в кантоні Цуг у Швейцарії в рамках виконання рішення Стокгольмського арбітражу щодо суперечки "Газпрому" з "Нафтогазом України". Про це ТАСС повідомили два джерела в галузі, зазначають Патріоти України.

"Місцеві судові пристави провели опис майна в офісі Nord Stream в Цузі в рамках забезпечувальних заходів щодо виконання рішення Стокгольма", - заявило одне з них. "Забезпечення рішення Стокгольма почалося в Швейцарії", - підтвердило друге.

У прес-службі самої компанії заявили, що поки що утримуються від коментарів з приводу цього питання. У свою чергу джерело в "Газпромі" підтвердило факт візиту приставів, однак підкреслило, що поки нічого не заарештовано.

"Не проведено арештів майна або акцій", - сказав співрозмовник агентства. Офіційно "Газпром" поки не прокоментував цю інформацію.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...