Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
Початок опалювального сезону для багатьох українців може бути відкладений через важку ситуацію в енергетиці. Російські удари призвели до нестачі газу для стабільної роботи енергозабезпечення протягом зими. ьКоли включать опалення, чи вистачить газу на ...
Росія може до кінця року опинитися у залежності від імпорту пального на рівні до 60% без щонайменше шести місяців ремонту у спокійних умовах. Про це повідомляє Служба зовнішньої розвідки, передають Патріоти України. "Паливна криза, що охопила росію, ст...