Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
Фінансові аналітики, банкіри, населення і бізнес чекають зростання курсу долара протягом найближчих 12 місяців. Однак долар подорожчає не так сильно, як прогнозували раніше, передають Патріоти України з посиланням на дані на сайті НБУ. Фінансові аналіт...
У Польщі почало дешевшати житло на вторинному ринку – в 11 із 12 великих міст зафіксовано падіння цін, у середньому на 2,4%. Найбільше зниження відбулося в Кракові, Любліні та Ольштині через зменшення попиту, інфляцію та зростання доступності іпотечног...