Так і Пармезан незабаром робитимемо краще за італійців: На Закарпатті вироблятимуть сир з буйволиного молока

Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало та згущеного молока.

На Закарпатті вироблятимуть сир із буйволиного молока. Ілюстрація: uprom.info.

Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.

Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.

Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.

Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.

Остання надія скреп гасне: Погрози США викликали страх у німецьких партнерів "Північного потоку-2"

четвер, 13 серпень 2020, 10:55

Санкційні погрози США керівникам німецького порту Мукран змусили німецьких партнерів "Газпрому" засумніватися в завершенні російського газопроводу "Північний потік-2". Про це повідомляється в сюжеті німецького телеканалу ZDF, передають Патріоти України...

Хіти тижня. У Якутії знайшли найбільший в історії кольоровий алмаз (фото)

четвер, 13 серпень 2020, 1:00

Вік дорогоцінного каменю, за попередньою оцінкою, становить від 120 до 230 млн років. На півночі Якутії, добули найбільший кольоровий алмаз, коли-небудь видобутий в Росії, кристал вагою 236 карат насиченого жовто-коричневого кольору. Про це повідомляє ...