
Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
В українських обмінниках очікується помітна зміна курсу долара. За прогнозом, протягом наступного тижня (17-23 листопада) вартість валюти в них перебуватиме в межах 41,8-42 грн. Увечері ж 14 листопада її купували там у середньому по 41,71 грн, а продав...
Станом на сьогодні у російській економіці посилюються рецесійні тенденції, спричинені скороченням виробництва та ослабленням зовнішньої торгівлі. За результатами перших трьох кварталів 2025 року зниження обсягів випуску зафіксовано у 70 % основних виді...