
Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
У 2026 році в Україні зростуть суми податкових відрахувань, а також ліміти доходів для фізичних осіб-підприємців (ФОП). Це пов'язано з тим, що в Бюджеті-2026 закладено збільшення мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму, передають Патріоти України....
Національний банк України запустив сервіс трекінгу платежів у системі електронних платежів (СЕП), який дозволяє відстежувати проходження банківських переказів у режимі 24/7, передають Патріоти України. Скористатися новою можливістю можуть як відправник...