Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
НБУ наразі підтримує курс долара на рівні 41,5 грн. Девальвація можлива лише наприкінці року. У найближчий час ситуація навряд чи кардинально зміниться. Про це повідомили в інвесткомпанії ICU.передають Патріоти України. Аналітики наголошують, що минуло...
В Одесі відбулося засідання робочої групи міської ради, яка прийняла рішення виплатити додаткові гроші жителям міста, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Про це йдеться у повідомленні на сайті міськради, передають Патріоти України. «На...