Так і Пармезан незабаром робитимемо краще за італійців: На Закарпатті вироблятимуть сир з буйволиного молока

Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало та згущеного молока.

На Закарпатті вироблятимуть сир із буйволиного молока. Ілюстрація: uprom.info.

Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.

Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.

Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.

Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.

Japan Airlines випробувала вантажний дрон перевезенням свіжої риби (відео)

середа, 26 лютий 2020, 23:51

Максимальна відстань, яку може пролетіти безпілотник, становить близько 60 км. Japan Airlines випробувала вантажний дрон перевезенням свіжої риби. Тестування проводилося в спільному повітряному просторі в префектурі Нагасакі і було визнано успішним. Пр...

Скрепи позеленіють від заздрощів: У США з нафти навчилися робити алмази

середа, 26 лютий 2020, 23:16

Щоб синтезувати алмази, дослідницька група почала з трьох типів порошку, витягнутих з поверхні танкерів, що перевозять нафту. Геологи зі Стенфордського університету зробили алмаз з нафти. Звучить як алхімія, але за умов правильного балансу вмісту речов...