Так і Пармезан незабаром робитимемо краще за італійців: На Закарпатті вироблятимуть сир з буйволиного молока

Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало та згущеного молока.

На Закарпатті вироблятимуть сир із буйволиного молока. Ілюстрація: uprom.info.

Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.

Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.

Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.

Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.

Хіти тижня. Новий долар, по 10 тисяч за держборг і скромні пенсії: Що обіцяє українцям проект бюджету-2020

понеділок, 23 вересень 2019, 10:00

Курс долара на наступний рік заклали на рівні 28,2 грн/$. Міністерка фінансів Оксана Маркарова 20 вересня презентувала у парламенті проєкт бюджету на 2020 рік. У документі не врахували обіцянки ні президента Володимира Зеленського, ні прем'єра Олексія ...

Хіти тижня. Епоха бідності позаду: Гончарук розповів, на скільки збільшить прожитковий мінімум українців 2020 року

понеділок, 23 вересень 2019, 3:00

А зовсім гарно, обіцяє, буде через рік. Правда навесні і не таке обіцяли. Але реальна політика, то не передвиборчі балачки. Прожитковий мінімум з 1 січня 2020 року збільшиться на 162 гривні і становитиме 2027 гривень. В той же час Кабінет міністрів "ма...