Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
Олександр Харченко, директор Центру досліджень енергетики, розповів NV, чи готові українські електростанції та міста до осінніх та зимових повітряних атак росіян, передають Патріоти України. Україна підходить до зими в стабільному енергетичному стані -...
В Україні чиновники зрозуміли несправедливість існуючої формули розрахунку пенсії та намагаються скласти нову, однак поки цього не станеться, нарахування майбутніх виплат відбуватиметься по-старому. І в цьому основну роль відіграватимуть вже існуючі пр...