Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
В Україні скоро стартує опалювальний сезон, коли багато родин зможуть отримати від уряду грошову допомогу на оплату опалення, передають Патріоти України. В той же час фахівці попереджають власників газових котлів та плит про необхідність пройти саме за...
Експерти прогнозують курс долара менше за 42 гривні. І, найімовірніше, таким самим він залишиться до кінця літа. Тобто загальна картина буде стабільною, а коливання мінімальними. Такий прогноз "ФАКТАМ" дав директор департаменту фінансових ринків та інв...