Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
Наразі в Україні найбільший дефіцит робітничі професії — продавців, водіїв, різноробів, вантажників, кухарів та барист. Тут медіанні зарплати становлять 42–55 тисяч гривень. Про це пише Оbozrevatel.com з посиланням на дослідження ринку від OLX, передаю...
Щоб уникнути тривалих відключень електроенергії після російських атак, в Україні запрацювала мережа батарей, здатних тимчасово підтримувати енергосистему. Про це пише Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як зазначається, батареї постачає ам...