Так і Пармезан незабаром робитимемо краще за італійців: На Закарпатті вироблятимуть сир з буйволиного молока

Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало та згущеного молока.

На Закарпатті вироблятимуть сир із буйволиного молока. Ілюстрація: uprom.info.

Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.

Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.

Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.

Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.

Пенсійні виплати уріжуть з січня 2026 року: Ось хто в списку

вівторок, 9 грудень 2025, 12:58

У 2026 році кілька категорій українських пенсіонерів потраплять під вимогу уряду щодо обмеження щомісячних виплат. Скорочення торкнеться лише тих громадян, чия виплата перевищуватиме максимальний розмір. Це передбачено ухваленим законопроєктом "Про Дер...

Ринок праці в Польщі здивує? Ось до чого готуватися українцям у 2026 році

вівторок, 9 грудень 2025, 12:28

У 2026 році ринок праці Польщі залишатиметься відкритим для іноземних працівників, зокрема українців, але з кількома важливими змінами. Новини.LIVE з'ясовували, наскільки ці зміни допоможуть нашим громадянам працевлаштуватися у сусідній країні, передаю...