Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
Для українських водіїв можуть ввести новий штраф – за перевищення транспортом допустимого рівня шуму. Розмір покарання передбачається встановити на рівні 17 000 грн. За повторне порушення доведеться платити вже 34 000 грн, передають Патріоти України. В...
Для українців, які оплачують комунальні послуги, важливо щомісяця передавати показники лічильників. Зокрема, дані з електроенергії слід надсилати до ДТЕК протягом останніх двох днів поточного місяця або у перші три дні наступного. Це гарантує, що ви за...