
Для того щоб виробляти твердий сир з буйволиного молока, фахівці ферми «Карпатський буйвіл» навчатимуться в Італії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал The Ukrainian Farmer.
Ферма “Карпатський буйвіл” займається виробництвом молока, сметани, кисломолочного сиру, паніру, моцарели, рікоти ді буфало, згущеного молока, та ін. молокопродуктів без консервантів.
Поки що ферма не має остаточного сформованого асортименту продукції. Ми ще його підбираємо, – зазначила адміністратор ферми «Карпатський буйвіл» Інна Левдар.
Найпопулярнішим продуктом ферми є згущене буйволине молоко, а кисломолочному сиру шукатимуть заміну.
Уряд розширив можливості використання коштів за програмами "Зимова підтримка" та "Національний кешбек". Відтепер українці можуть оплачувати продукти харчування українського виробництва не лише офлайн, а й онлайн, передають Патріоти України. Як повідоми...
Польща, яка стала головним прихистком для мільйонів українців, поступово згортає програму "колективної опіки". Державні центри розміщення, які довгий час були житлом для втікачів від війни, один за одним йдуть під замок. Але це не випадковість, а нова...